Wednesday, April 6, 2011

Chocolate pie / Tupla-piirakka


TUPLA PIIRAKKA
150 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 dl vanilliinikreemijauhetta
3 dl maitoa
200 g vaniljatuorejuustoa
(0,5 dl sokeria)
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
3 Tupla-patukkaa

1. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna.
2. Lisää kuivat aineet.
3. Painele taikina piirakkavuokaan.
4. Sekoita kreemijauhe maitoon ja anna saeta hetki.
5. Lisää tuorejuusto, sokerit ja munat. Sekoita.
6. Pilko Tupla-patikat piirakkataikinan päälle. Kaada päälle vanilliinimössö.
7. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
8. Anna jäähtyä hetki.


No comments:

Post a Comment