Tuesday, December 20, 2011

Vadelmamarmeladi


VADELMAMARMELADI

5 dl pakastevadelmia
1,5 dl vettä
3,5 dl hillo-marmeladisokeria
tomusokeria tai erikoishienoa sokeria

1. Lisää kattilaan vesi ja vadelmat. Kiehauta.
2. Kaada vadelmat siivilään. Siivilöi mehu ja painele vadelmat siivilän läpi niin, että siemenet eivät päädy marmeladiin.
3. Kaada siivilöity mehu ja vadelma takaisin kattilaan ja lisää hillo-marmeladisokeri. Keitä noin 15-20 minuuttia, kunnes seos sakenee.


4. Kaada seos öljytyn leivinpaperin päälle vuokaan. Anna jähmettyä.
5. Leikkaa hyytynyt marmeladi paloiksi. Kierittele marmeladit tomusokerissa tai erikoishienossa sokerissa. 



2 comments:

  1. Voi mitä herkkuja täällä taas! Teillä asuu pari onnellista ihmistä :)

    ReplyDelete
  2. Onneksi vain kausittaista tämä makeisten tekeminen :D

    ReplyDelete