Valkosuklaa-daimkakku
Pohja:
300g täytekeksejä muruina
100g margariinia
1. Sekoita keksimuru ja sulatettu rasva. Painele irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte:
2,5 dl kermaa
130g valkosuklaata
250g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
4 liivatelehteä
2 rkl sitruunamehua
2 Daim-patukkaa muruina.
2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokerit ja rahka.
4. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää kerma-rahkaseokseen.
5. Sulata liivatteet kiehuvassa sitruunamehussa. Kaada liivate täyteseokseen.
6. Kaada täyte vuokaan. Anna hyytyä yön yli.
7. Koristele Wiener-nougat rouheella.
No comments:
Post a Comment